وقتی نوبت به هدفی مثل کاهش وزن می رسد . همه بهترین نتیجه را می خواهند.
بنابراین کاملاً منطقی است که شما بخواهید بدانید رژیم مناسب برای کاهش وزن از بین همه رژیم های غذایی بهترین است.
همانطور که مشخص شد ، در واقع دو پاسخ دقیق برای این سوال وجود دارد ، و من قصد دارم هر دو آنها را در اینجا در همین مقاله به شما بدهم. هیچ برنامه غذایی "بهترین" وجود ندارد. چه بخواهیم و چه نخواهیم ، هیچ برنامه غذایی وجود ندارد که برای همه ایده آل باشد.
هزاران روش مختلف برای عملی کردن این اصول اساسی و هزاران روش مختلف برای پر کردن سایر جزئیات رژیم غذایی وجود دارد. این مهم است ، زیرا برخی از این روش ها باعث می شود فرد به طور مداوم این اصول را عملی کند و آن را برای مدت طولانی حفظ کند ، در حالی که برخی دیگر نتیجه مع دارند.
هر برنامه غذایی به بهترین وجهی متناسب با اهداف ، نیازها و ترجیحات شخصی شما باشد و بنابراین به شما این امکان را می دهد که اصول اساسی لازم برای کاهش وزن را به بهترین شکل ممکن ، ترجیحی ، لذت بخش ، راحت و پایدار (PECS!) عملی کنید . این همان است رژیم غذایی که برای شما بهترین است.

ویژگی های بهترین رژیم لاغری

1. مصرف کالری مناسب
  2. میزان درست پیشرفت
  3. مصرف پروتئین مناسب
  4. مقدار مناسب کربوهیدرات و چربی
  5. فرکانس مناسب غذا ، سبک خوردن ، انتخاب مواد غذایی و سازمان رژیم غذایی
  6. میزان درست و انعطاف پذیری مناسب

من نه دوست شما هستم، همسر شما و نه دوست سالن ورزشی شما. نه برخی از استادان رژیم غذایی. نه یک فرد تصادفی در اینترنت که واقعاً می خواهد شما بدانید که رژیم غذایی وی برای وی چقدر مناسب است و تصور نادرست برای بقیه چقدر درست است.

این چیزها مهم نیست.

آنچه برای کاهش وزن مهم است ، به کار بردن اصول اساسی و پایدار نگه داشتن آن است و کلید تحقق بخش دوم این معادله ، طراحی همه چیز در اطراف ایده آل ترین برای شما و فقط شماست.

تا زمانی که این کار را انجام می دهید ، تضمین می کنید که از بهترین رژیم استفاده می کنید.

چه چیزی قبل و بعد از تمرین بخورید

10 عدد از بهترین غذاهای چربی سوز

چه مقدار پروتئین در روز لازم دارم؟

، ,رژیم ,غذایی ,وجود ,اصول ,وزن ,رژیم غذایی ,کاهش وزن ,برای کاهش ,برنامه غذایی ,اصول اساسی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود رایگان نمونه سوالات شرایط عمومی پیمان خرید فروش کفتر کاکل به سر اصل یک انسان قیمت عسل طبیعی هنری sadeghisina988 هلدینگ پارس پندار نهاد دفتر تجارت الکترونیک ولقان حسینی حریم مان ارتباطنامه