کدام غذاها می توانند متابولیسم بدن شما را افزایش دهند ، چربی شکم را ذوب کنند ، مقدار زیادی کالری بسوزانند ، ذخیره چربی را کاهش دهند و کاهش وزن برای شما اتفاق بیفتد؟
حتماً به فروشگاه مواد غذایی سر زده اید و هر یک از غذاهای شگفت انگیز که باعث تغییر در زندگی می شوند را بخرید تا بتوانید به آنها رژیم غذایی خود اضافه کرده و شاهد از بین رفتن چربی باشید!
اگر چنین است ، خوش شانس هستید. پس از مرور تقریباً 50 مطالعه علمی در این زمینه و مصاحبه با 12 متخصص تغذیه ، 16 دکتر چاقی و 24 مربی رژیم که با مردان و ن در هر سطح کار می کنند ، در نهایت لیست نهایی مبتنی بر شواهد را تهیه کردم.
بنابراین، بدون هیچ زحمتی بیشتری، در اینجا 10 بهترین غذای چربی سوز موجود هستند:
1. هیچ
2. غذای
3. چربی سوزی
4. وجود
5. ندارد
6. تبنلی
7. و حرف های
8. احمقانه را
9. متوقف
10. کنید
متاسفم.
آیا انتظار چیز متفاوتی داشتید؟ چیزی شاید، کمی کمتر کنایه آمیزتر؟ مانند لیست واقعی غذاهای چربی سوز؟
خب، راستش را بخواهید من در نظر داشتم لیستی از بهترین غذاهای چربی سوز تهیه کنم. اما این تا زمانی بود که یک چیز مهم را به یاد آوردم .
چیزی به عنوان غذای چربی سوز وجود ندارد. مزخرفه.
شما به طور قطع لیست های واقعی را دیده اید. من هم آنها را دیده ام. احتمالاً میلیون ها نفر در طول سالها. غذاهای جادویی "10 بهترین" یا "20 غافلگیر کننده ترین" یا "50 عجیب ترین" یا "101 کم شناخته شده" با قدرت جادویی برای انواع اهداف جادویی.
و به نظر می رسد که هر روز هزاران لیست جدید (یا واقعاً بازیافت شده) نشان داده می شوند و شما را فریب می دهند؛ روی فلان لینک کلیک کنید، مقاله ای بخوانید، ایمیل خود را وارد کنید ، یک مجله بخرید ، در شبکه های اجتماعی شیر کنید، خرید این محصول را ببینی ، با گزارش اخبار محلی خود همراه باشید ، آخرین قسمت دکتر اوز را تماشا کنید ، یا در یکی از آن لیست های اسلایدی شکنجه آور حرکت کنید که شما را مجبور می کند صفحه بعدی را بارگیری کنید تا مورد بی فایده بعدی را در لیست مشاهده کنید!
تنها "چیزی" که چربی سوزی واقعی دارد
تنها ماده "واقعی" چربی سوزی ، مواد کم کالری است.
به این معنا که وقتی شما به طور مداوم در وضعیتی قرار می گیرید که بیشتر از میزان مصرف کالری می سوزانید (یا کالری کمتری از میزان سوزاندن خود مصرف می کنید . فقط دو روش مختلف برای گفتن همان حرف) ، بدن شما مجبور به سوزاندن منبع جایگزین دیگری می شود تا انرژی تولید کند. این منبع انرژی جایگزین چربی ذخیره شده بدن شما خواهد بود.
اما در مورد غذاهایی که می خوریم چطور؟ "
این نکته زمانی است که ممکن است از خود بپرسید که غذاهای مختلفی که می خوریم (یا از خوردن آن اجتناب می کنیم) در کل این روند چه نقشی دارند.
پس از همه ، اگر شنیده اید که بعضی از غذاها "غذاهای چربی سوز" هستند ، احتمالاً بسیار شنیده اید که غذاهای دیگر مانع از دست دادن چربی ما می شوند یا دلیل اصلی ما چربی به دست آوردن است.
آیا می خواهید چیزی خنده دار در مورد آن بشنوید؟
این نیز مزخرف است.
موضوع اصلی غذاهای کل کالری است ، نه غذاهای خاص
ببینید ، یک ماده غذایی خاص ، گروه غذایی یا ماده مغذی هرگز چیزی نیست که باعث افزایش چربی یا از دست دادن چربی شود (یا مانع از دست دادن چربی ما می شود).
مازاد کالری مداوم (خوردن کالری بیشتر از میزان سوزاندن) باعث می شود که وزن ما افزایش یابد ، کمبود کالری مداوم باعث از دست دادن وزن می شود و سطح نگهداری در وسط (خوردن همان مقدار که می سوزانیم) همان چیزی است که باعث می شود وزن فعلی خود را حفظ کنیم.
و این همه بدون در نظر گرفتن اینکه منابع غذایی تأمین کننده این کالری ها هستند ، درست باقی می مانند.
چه غذاهای خوب و چه غذاهای "بد" ، سالم یا ناسالم ، تمیز یا کثیف ، پروتئین ، چربی یا کربوهیدرات ، یا هر چیز دیگری که فکرش را بکنید . اگر کالری مازاد داشته باشد، چربی اضافی خواهید داشت، و اگر کمبود داشته باشد ، قصد از دست دادن چربی را دارید.
هیچ خاصیت ذاتی در هیچ ماده غذایی یا نوع دیگری از غذا وجود ندارد که به آن توانایی سوزاندن چربی با جادو ، چربی سوزی یا جلوگیری از چربی را بدهد.
در حقیقت…
در واقع ، شما می توانید هر "غذای چربی سوز" را که تا به حال در هر یک از این لیست ها دیده اید ، بخورید.
می توانید فلفل دلمه و روغن نارگیل را در سرکه سیب خود قرار دهید ، آن را با مقداری چای سبز مخلوط کنید و با یک مشت توت آکای ، توت آبی و هر نوع توت دیگری که عالم و ادم ادعا می کنند این ها یک غذای فوق العاده هستند . حدس بزنید چه میشود؟
شما هنوز هم نمی خواهید یک اونس چربی از دست دهید مگر اینکه در نهایت دچار کمبود کالری مداوم شوید.
غذاهایی که می خوریم قطعاً مهم هستند
سوء تفاهم نشود!
این واقعیت که "کالری ورودی در مقابل کالری سوزانده شده" عامل کلیدی در ایجاد تعادل است ، به این معنی نیست که هیچ چیز دیگری مهم نیست. اینکه غذاها تأمین کننده این کالری ها نیستند هنوز هم هنگام از دست دادن چربی (یا فقط به طور کلی سلامت کلی ما) مهم است.
روشی که من آن را توصیف می کنم به شرح زیر است: چیزی به عنوان غذای چربی سوز وجود ندارد و غذایی برای از بین بردن چربی مورد نیاز نیست. اما در واقع موارد خاصی وجود دارد که برای خوردن ایده آل تر هستند وقتی هدف شما از دست دادن چربی است.
چه چیزی قبل و بعد از تمرین بخورید
، ,چربی ,کالری ,غذاهای ,یک ,غذایی ,از دست ,چربی سوز ,دست دادن ,دادن چربی ,می شود ,کمبود کالری مداوم
درباره این سایت